Online checken van CV’s

Ieder bedrijf wil verzekerd zijn van geschikte sollicitanten. CVmonitor biedt een digitale, snelle en veilige sollicitatieprocedure die inzicht geeft in de gevalideerde documenten van uw sollicitanten.

Daarnaast is de besparing op arbeidsuren significant door onze unieke directe digitale koppelingen met de overheid. U voert het e-mailadres van de sollicitant in en geeft aan welke documenten u wilt ontvangen. De sollicitant haalt binnen enkele minuten zijn of haar gegevens op bij de overheid en slaat deze op in zijn/haar digitale kluis. Geen scans of papierwinkel meer, maar snel en digitaal.

Check de eerste 3 sollicitanten gratis!

Registreren Inloggen

Hoe werkt het?

 1. 1Registreren

  U wordt benaderd door een sollicitant die u uitnodigt om naar de website van CVmonitor te gaan. U kunt zich registreren met uw e-mailadres of via social media. Klik op de link in de bevestigingsmail dan is uw account aangemaakt.

 2. 2Inloggen

  U logt in, waarna u op het dashboard komt. Ter kennismaking kunt u de eerste drie reacties inzien.

 3. 3E-portfolio

  Om een eerste indruk te krijgen van de sollicitant bekijkt u het E-portfolio. Hierin bevinden zich bijvoorbeeld een foto, YouTube-film, documenten en social media-koppelingen.

 4. 4Gekeurmerkt CV

  Is uw indruk positief dan kunt u, tegen betaling, met een unieke code het CV inzien. Hierin staan gecheckte en gekeurmerkte gegevens, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de betrouwbaarheid van de sollicitant.

 5. 5Dashboard

  Hier vindt u een overzicht van de door u ontvangen reacties. U kunt ze overzichtelijk rangschikken en binnen uw bedrijf door verschillende accountbeheerders laten beoordelen. Ook is de voortgang van de procedure altijd inzichtelijk.

 6. 6Abonnement

  U wilt een snelle, effectieve , digitale en betrouwbare procedure. Kies dan voor een abonnement op CVmonitor.

Geïnteresseerd?

Maak dan nu een CVmonitor account aan.

Aanmelden

Strategische partners

Wij vinden betrouwbare CV's van groot maatschappelijk belang. Daarin staan wij niet alleen. Zowel werkgeversorganisaties, ondernemers als overheidsorganisaties steunen ons daarin. Gezamenlijk streven we naar 'de juiste persoon op de juiste plek!'.