Meer kans op een baan!

Online checken en keurmerken van je CV.

Op een makkelijke en effectieve manier solliciteren? Laat je CV checken en krijg het CVmonitor keurmerk. Met je DigiD kan je al je gegevens in je eigen digitale kluis plaatsen. Vervolgens hoef je alleen nog maar de werkgever een link te sturen. Op deze manier onderscheid je jezelf van al die andere sollicitanten en laat je zien dat je betrouwbaar bent. Solliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Alle checks zijn gratis, de enige kosten die je maakt zijn de kosten die de desbetreffende instanties vragen voor het verstrekken van de gegevens. Waar wacht je nog op? Registreer je nu!

Registreren Inloggen

Wat moet je doen?

 1. 1registreren

  Registreren doe je door op de knop 'Registreren' te klikken. Registratie is gratis. Als je op de link klikt in de bevestigingsmail is je account aangemaakt.

 2. 2Inloggen

  Je drukt op de knop 'Inloggen' en logt in via een account naar keuze. Je gaat naar je profielpagina.

 3. 3E-portfolio

  Nu zie je het dashboard. Vul je E-portfolio. Je kunt gratis een foto, YouTube film, hyperlinks en/of documenten toevoegen. Wij checken deze gegevens niet.

 4. 4Checks

  Na jouw uitdrukkelijke toestemming checken we, tegen betaling, je gegevens (digitaal) bij diverse instanties en bedrijven. Gegevens zonder geldigheidsduur zijn opgeslagen zolang je dat wilt. Bij een geldigheidsduur geldt de gestelde termijn.

 5. 5CVmonitor keurmerk

  Als je gegevens na controle bij instanties en bedrijven correct blijken, verlenen we je het CVmonitor keurmerk. Ons keurmerk:

 6. 6Snel digitaal solliciteren

  Zie je een interessante functie, kies dan uit je profiel de relevante gegevens en stuur die naar de werkgever. Dit kun je zo vaak doen als je wilt.

 7. 7Dashboard

  Op je dashboard kun je in een oogopslag zien hoe ver je bent in lopende reacties.

 8. 8Groen licht!

  Een werkgever is enthousiast over je E-portfolio en je gekeurmerkte CV. Je hebt meer kans op die baan!

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan nu in om gratis een CVmonitor account aan te maken.

Aanmelden

Strategische partners

Wij vinden betrouwbare CV's van groot maatschappelijk belang. Daarin staan wij niet alleen. Zowel werkgeversorganisaties, ondernemers als overheidsorganisaties steunen ons daarin. Gezamenlijk streven we naar 'de juiste persoon op de juiste plek!'.