Unique en CVmonitor


Unique opent deuren HR Store voor ondernemend Nederland

Unique lanceert een nieuwe webshop: de HR Store. In deze webshop kunnen ondernemers HR-diensten en - producten online aanschaffen om personeelszaken te optimaliseren. Unique opent als eerste in de uitzendmarkt een online HR Store in samenwerking met verschillende leveranciers, die gespecialiseerd zijn in HR-diensten. Het assortiment van de webshop bestaat uit producten zoals, video-sollicitatie tools, onboarding apps, opleidingen en HR-advies.

MKB’ers hebben steeds meer behoefte aan een externe adviespartner op het gebied van zaken als opleiden en ontwikkeling, ziekteverzuim en re-integratie en het starten of beëindigen van dienstverbanden. Middels de HR Store heeft Unique een nieuw middel in huis om ondernemers te helpen met het oplossen van dit soort vraagstukken. Het assortiment van de webshop zal continu worden uitgebreid met nieuwe diensten en producten.

Loes Dingemans, algemeen directeur bij Unique:

“Wil je succesvol zijn als organisatie? Dan moet je zuinig zijn op jouw mensen. Dat start met het vinden van de juiste talenten, maar daar houdt het niet op. Want wat zet je vervolgens in om deze collega’s kundig, vitaal en bevlogen te houden? Cruciale vragen die je jezelf iedere dag zou moeten stellen. Tegelijkertijd vaak tijdrovend en soms complex om echt tot de juiste antwoorden en stappen te komen. Daar helpen wij onze relaties bij middels de HR Store. Met één doel: kundige en bevlogen medewerkers, ondersteund door slimme oplossingen.”

Rita Verdonk, directeur bij CVmonitor:

“Dankzij de integratie van CVmonitor in de HR Store kunnen MKB’ers gemakkelijk en snel hun sollicitanten gevalideerde gegevens aan laten leveren. Denk onder andere aan zaken als Identiteit, Verklaring Omtrent Gedrag en Diploma’s. We doen dit volledig digitaal met als resultaat dat zowel de sollicitant als de werkgever veel tijd kan besparen. Daarnaast bent u verzekerd van de juistheid van de documenten.

Wilt u meer informatie?

Klik hier om naar de HR store van Unique te gaan. Wilt u meteen iemand spreken over de details? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel naar 085- 40 13 110, of mail naar: info@cvmonitor.nl.