Abilitec en CVmonitor


Abilitec is een ambitieuze en kwaliteit gedreven organisatie in technische detachering en consultancy. We koesteren ons sterke netwerk met de beste professionals in de bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouw. Wij staan voor vakmanschap en gaan voor de duurzame verbinding. Dit is de basis voor een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers en professionals. Volgens ons de enige manier om oprecht van toegevoegde waarde te kunnen zijn in de projecten bij onze opdrachtgevers en ontwikkeling van het talent bij onze professionals. Abilitec. Part of the progress”

Vanaf begin 2016 maken wij gebruik van CVmonitor. Dit stelt ons in staat om, met toestemming van de sollicitant, direct bij verschillende overheidsdatabases zijn/haar gegevens te checken. Met als groot voordeel dat de sollicitant niet op zoek hoeft naar zijn gegevens maar alles direct en digitaal kan aanleveren. Kortom een procedure die ons en de sollicitant veel tijd scheelt.

Abilitec branchewinnaar in de technische detachering & consultancy!

Wilt u meer informatie? Klik hier om naar de website van Abilitec te gaan. Wilt u meteen iemand spreken over de details? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel naar 085- 40 13 110, of mail naar: info@cvmonitor.nl.