De Sollicitatie Academie


Wat doen wij?

De Sollicitatie Academie transformeert werkzoekers in strategische baanveroveraars.

Voor wie?
- Iedereen die zelfstandig van baan wil en kan veranderen (gedwongen of niet).
- Organisaties die een betaalbare door- en uitstroomoplossing voor hun personeel zoeken, zonder in te boeten op kwaliteit.

Hoe doen we dat?

Door het meest complete online sollicitatie- en outplacement programma van Nederland in te zetten, inclusief gratis persoonlijke begeleiding.

Waarom?

Iedereen die van baan verandert (gedwongen of niet) heeft recht op de beste hulp in zijn of haar loopbaanveranderingsproces. Wij vinden dat deze hulp inspirerend, duurzaam, snel toegankelijk en betaalbaar dient te zijn, zodat elke baanveranderaar met vertrouwen en zo snel als mogelijk, zijn nieuwe positie in de maatschappij kan veroveren.

Wat zijn de voordelen?

Iedereen kan zijn eigen leermoment kiezen, waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft nergens meer naartoe, je hoeft niet te wachten, maar bepaalt helemaal zelf waar en hoe je wilt starten. Updates worden automatisch doorgevoerd en je kunt gebruik maken van onze Q&A sessies. Naast het online trainingsprogramma bieden we gratis persoonlijke coaching aan, dat per telefoon, Skype of chat kan worden ingezet. En ook weer op elk moment dat jij dat nodig vindt (zie hiervoor de pakketvoorwaarden op onze website).
Tot slot: de prijs/kwaliteitsverhouding is onovertroffen (dat was ons doel, gelukkig vinden onze klanten dat ook).

Wat kan ik verwachten en hoe ziet dat er eruit?

Ons online trainingsprogramma is opgebouwd uit 8 modulen plus een introductiemodule die jou wegwijs maakt in de online leeromgeving. Elke module is opgebouwd uit videosessies. Deze videosessies behandelen onderwerpen die bij de desbetreffende module horen en zijn logisch van opbouw. Hierdoor is een stap-voor-stap leren & werken methode mogelijk gemaakt. Ook hier is het doel dat je plezier en gemak ervaart tijdens het totale online trainingsprogramma.

Je leert en werkt vanuit een veilige en persoonlijke online leeromgeving waar alle video’s (65 stuks, 8 uur in totaal) en het ondersteunend materiaal, als het werkboek en productiviteittools, staan. Wij geven jou toegang tot de online leeromgeving door een de persoonlijke inloggegevens direct, na aankoop, per mail toe te sturen.

Voor meer informatie kun je hier terecht.

Of doe onze gratis gedrag- en denkstijlen test.

Gratis test