Facility Portal en CVmonitor


Nootdorp, 29 juni 2016

CVmonitor, een online platform om digitaal cv’s te checken en Facility Portal, een facilitair inkoop- en projectmanagement bureau, zijn een samenwerking aangegaan. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten en leveranciers van Facility Portal snel en gemakkelijk een VOG aanvragen voor hun (nieuwe) medewerkers.

Hoe werkt het?

Om ervoor te zorgen dat u aan de slag kunt met het digitaal aanvragen van een VOG nemen we graag contact met u op. Klik op onderstaande knop om uw gegevens achter te laten.

Neem contact op

Samenwerking

‘CVmonitor werkt graag intensief samen met partners om nieuwe, innovatieve oplossingen te implementeren voor onder andere het screenen van sollicitanten. Doel van de samenwerking met Facility Portal is het ontzorgen van hun klanten, doordat ze vanaf nu gebruik kunnen maken van onze snelle digitale dienst’, aldus oud minister Rita Verdonk, CEO van CVmonitor.

Facility Portal

Een onafhankelijke organisatie die over een ruime en aantoonbare expertise beschikt op het gebied van totaal facility management. Wij adviseren op een transparante, pragmatische en no-nonsense manier.
Facility Portal is actief in Nederland en België.

CVmonitor

Een organisatie die de arbeidsmarkt betrouwbaarder en transparanter wil maken. De sollicitant haalt zelf, digitaal, zijn/haar persoonsgegevens op bij diverse overheidsinstanties en slaat deze op in een digitale kluis. Zo is hij/zij zelf in de regie over deze gegevens. Voor snelle VOG's klik hier!! CVmonitor checkt de identiteit en de diploma’s, rijbewijzen, BIG registratie, referenties en Verklaringen Omtrent Gedrag. Werkgevers kunnen in één oogopslag aan het keurmerk zien of sollicitanten/medewerkers de vereiste papieren bezitten.

Neem contact op